THE ART OF CREATIVE BLOG WRITING

By Sophie & Nina

Moonlight Fitness 2.

2020. június 03. - Sophie M.

Pilates Ring Workout

A Pilates-gyűrű (más néven varázsgyűrű vagy fitneszgyűrű) egy egyszerű mégis elképesztően sokoldalú funkcionális fitnesz eszköz, amely könnyű ellenállást képez (ezzel feszesebbé teszi a testet) és rendkívül népszerű a Pilates-rajongók és mindenféle életkorú nők körében. A kezdők a hatásossága és egyszerű használata miatt kedvelik, míg azok, akik otthonosabbak a testmozgásban, gyors edzésre használják tévénézés vagy Pilates-edzés közben.

A rehabilitáció bizonyos fajtái esetében is alkalmazható!

A Pilates-gyűrű ellenállást ad a Pilates-edzéshez, így az edzés hatásosabb lesz, és nagyobb kihívást jelent. Kiválóan alkalmas az erősebb törzsi izmok formásabbá tételére, miközben a karok és a lábak kiegyensúlyozott és szimmetrikus mozgást végeznek.

A Pilates-gyűrűvel végzett edzés megmozgatja az egész testet és segít feszesebbé tenni a:

  • karokat
  • mellkast
  • vállakat
  • hátat
  • combot
  • törzset.

A Pilates-gyűrűvel végzett edzés eredménye: erősebb izmok, vékony és vonzó test, nagyobb stabilitás, egyensúly és jobb testtartás. A magasabb ellenállási szint segítségével több kalóriát és felesleges zsírt égethetsz el.

Gyakorlat fajták:

A Pilates-gyűrűt használhatod önállóan vagy a Pilates-edzés részeként

A Pilates-gyűrű gyengéd vagy közepes erősségű ellenállással egészíti ki az edzést. Az izometria elvét alkalmazza, ahol a test egy felületnek vagy saját magának áll ellen. Tökéletes kiegészítője a Pilates- vagy jóga-edzésnek, amelynek segítségével mélyebben tudsz nyújtani, távolabbra tudsz nyúlni, nagyobb kihívást jelentő pozitúrákat vehetsz fel, és tovább tudod megtartani őket. Sokféle gyakorlat esetében önállóan is használhatod, például:

•  lábtoláshoz a belső comb, a csípő és a has edzésére

•  karhajlításhoz a váll, a karok és a mellkas feszesítésére

•  felülésekhez a has formálására

•  és még sok egyébre.

Fontos jellemzők

A Pilates-gyűrű egy nagyon hasznos és sokrétű Pilates fitnesz kiegészítő. Tartós, rugalmas gumiból készült, amely ellenállást fejt ki és ezzel feszesíti az izmokat, míg a kényelmes habszivacs fogantyúk erős markolást tesznek lehetővé. Kompakt, hordozható és könnyű tervezés, ezért bárhová magaddal viheted.

Tanácsok a Pilates-gyűrű gondozásához

A Pilates-gyűrű egy egyszerű fitnesz kiegészítő. Igénytelen anyagból készült, ezért nem kíván sok gondozást. Egyszerűen töröld le minden használat után, hetente egyszer pedig mosd le enyhén mosószeres vízzel.

♣♣♣

Szerezz be néhány új fitnesz eszközt – ezek nemcsak a kedvedet hozzák meg a sportoláshoz, de a gyakorlatokat is színesebbé és hatékonyabbá teszik!

Ajánlom figyelmedbe ha nem tudod, hogyan dobhatnád fel a mindennapos edzéseket!

Férfiasabb verzió:

Bemelegítéshez is:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cherrymoon.blog.hu/api/trackback/id/tr3515737794
süti beállítások módosítása